VandreferierCorfu Trail
September 2017


__________________________________________________________Læsø 
8.-10. august 2016


Overnattede på Carlsens hotel, hyggeligt sted lige ved havnen i Vesterø. Fik dejlig mad. Ankom sent, så aftenen blev bare brugt på en lille gåtur og så ellers slappe af på værelset. Næste dag tog jeg afsted efter morgenmaden og gik rundt på øen. Først tog jeg bussen til Østerbyhavn (gratis bus på øen), og gik rundt og kiggede der, fandt min onkels gamle sommerhus jeg husker som barn fra alle vores sommerferier. Derfra gik jeg ud til Danzigmann og på vejen tilbage besøgte jeg Læsø Uldstue. Da jeg var nået et godt stykke forbi Østerby igen, begyndte det at øsregne, så jeg tog bussen til Byrum og gik lidt rundt og kiggede. Vejret klarede op, så jeg besluttede at tage tilbage til Vesterø på gåben. Kom forbi en lille keramiker hvor jeg købte et krus.

Dejlig besøg på "min" gamle ø, hvorfra jeg har så mange minder. Jeg holder meget af øen stadigvæk, og glæder mig over at jeg her i 2017 atter skal derop. Denne gang skal jeg have min datter og 2 børnebørn med, og jeg skal deltage i Fannemands løbet om lørdagen.


Bornholm 2016
25.-30. juli


Jeg havde aldrig været på Bornholm, og fik lyst til at prøve at vandre Kystruten rundt. Min datter kunne godt tænke sig at komme med, og det var jeg rigtig glad for. Vi tog med bus til Sverige og derfra med færgen til Bornholm. Vi havde telt med, for vi ville overnatte på primitive teltpladser. Det var planen. Det gjorde vi også den første nat, i Finnedalen, og det gik faktisk rigtig godt, men det stod os hurtigt klart, at 16 kg på ryggen var for meget, når vi skulle kravle op og ned af klipper. Vi fik kæmpet os op til Hammershus, og derfra blev det besluttet at tage til Gudhjem og finde en campingplads hvor vi kunne have vores telt stående fast. Det var en god og nødvendig beslutning lige der. Nu kunne vi bedre nyde turen, nu vi ikke længere var ved at dø under vægten. Min datter var ikke helt rask efter en ondsindet virus, så kræfterne var ikke til det. Jeg var heller ikke selv helt topfrisk. Jeg må sige at øen virkelig levede op til sit rygte. Hold op hvor er den smuk! Og vildt hård at vandre ude ved kysten. Men smuk med smuk på. Jeg vil derover igen, og gå hele kystruten, det ligger helt fast.


 
 
 

Kommentarer