Caminoen 2017

21. april
I skrivende stund er der 6 dage til afrejsen. Vi tager afsted d. 27. april og hjemrejsen af planlagt til d. 17. maj. Dog har jeg faktisk 2 flybilletter hjem... har også billet til d. 19. Sådan kan det nogen gange gå, i rejse-ivre-rusen
.
Pludselig føler jeg mig forvirret. Min rygsæk er ét stort rod, har ikke styr på hvor nogen ting er. Synes jeg skal nå alt muligt, og alligevel ingenting, inden afrejsen torsdag. 2 arbejdsdage tilbage - heraf kun reelt 1 dag hvor jeg skal lave noget. Sidste dag bliver en dillerdallerdag med bl.a. møde med min leder, og ellers se hvordan min afløser klarer at lave mine opgaver, hjælpe hvis han har brug for det. Han er en kvik fyr, så regner ikke med problemer.

Link til indlæg om Camino-panik

Nå... camino. Hvad mangler jeg?

Tirsdag:
Vaske tøj
Endelig beslutte hvilke trøjer jeg skal have med
Finde mine løbebukser der pludselig på mystisk vis er forsvundet
Hente euro i banken
Beslutte om jeg skal tjekke min vandrestav ind, eller om jeg vil købe en ny dernede. Den kan ikke være i rygsækken alligevel, den er for høj.

Onsdag:
Handle ind til kattepasserne
Købe 2 poser kattegrus
Købe kinesiotape
Lave e-cigaretvæske klar, 2 flasker
Aflevere bil ved mekaniker - den skal på ferie derude og ha skiftet tandrem og undervognsbehandles
Hælde shampoo og balsam på de gennemsigtige flasker
Finde USB-hub
Beslutte om jeg skal have en bog med, til rejsen derned, om ikke andet. Måske kassere i Leon.


--------------------------------------------------------------------Sammen med min gode ven Leo vil jeg tage 2½ uge på vandring på Caminoen, med start i Leon, og afslutning i Santiago de Compostela. Vi har planlagt at starte 1. maj, og afslutte d. 17. maj.
Lige nu er planen at afholde camino-møder og finde ud af hvordan vi lige gør det. Jeg har lavet pakkeliste til hvad jeg selv vil have med. Det bliver på skrap need-to-have plan...jeg har bestemt jeg max vil have 5 kg med, plus vand. Efter min vandring i sommers, dels på Bornholm, og dels Hærvejen og Læsø, har jeg fundet ud af hvad jeg egentlig reelt har behov for, og hvad der sagtens kan undværes. Der er dog nogen enkelte "luksusting" der er oppe til overvejelse...de står med rødt og kursiv tekst.

Link til Pakkeliste
Link til Udstyrsliste

Kommentarer