Altopascio - San miniato Basso

4. maj 2018

I dag ville vi tidligt afsted fra Altopascio men min mobil er igen gået i stykker i laderen, så vi måtte på jagt efter en trådløs oplader, og det fandt vi i udkanten af byen. Derefter ind til byen og finde mad og vand til den lange tur på 29 km i dag. Det endte med at kl. var rigtig mange før vi overhovedet kom ud af byen, så vi vidste på forhånd at vi ikke ville nå hele vejen til det kommunale herberg til fods, og det holdt stik. Lige før Fucecchio gav jeg op. Jeg var helt smadret efter en lang dag med ca. 22 km i vanskeligt terræn. Vabel under venstre fod, og øm blå storetå negl på højre. Vi fik fat i en taxa og kørte det sidste stykke ind til San Miniato Basso.
Men ruten i dag var spændende og smuk. Mange historiske seværdigheder og smukke udsigter ud over Toscana bakkede landskaber med vinmarker og cyprestræer.

I en lille by - Galleno - fik jeg foræret 4 gamle postkort, det ene har jeg skrevet og sendt til Tobias, de andre vil jeg beholde.
Nå men nu ligger jeg i en underkøje på et herberg. Det er pr. donation. Det er ikke noget særligt, en seng og et bad. Men lige nu er det nok.
Parroc-Chia Misericordia Di S. Miniato Basso

Min rygsæk er for tung denne gang. Håber jeg vænner mig til det (gjorde jeg ikke. Sendte ting hjem af 2 omgange - i Gambassi og i Viterbo -, min venstre skulder kunne slet ikke klare vægten).
I den lille by Galleno mødte vi en ældre britisk dame der vandrede mod Rom i små etaper. Hun var rigtig sød. Dejligt at møde en anden pilgrim og tale med en der kunne forstå os.
Vi har fået et flot diplom her på herberget. Ved ikke hvorfor. Vi er 3 på stuen her. Faktisk deler vi stue med en ung dansk fyr, Martin. En studerende fra København. Vi var henne på pizzaria og spise sammen med ham. Sød fyr. Ellers ser vi ikke mange pilgrimme.
Håber at møde den ældre dame igen.
(Gjorde jeg desværre ikke)

Se flere billeder her

Kommentarer