Kolding City trail og vundet konkurrence

I aften deltog jeg i Kolding City Trail, på 5 km ruten. Jeg havde på forhånd besluttet at jeg ikke ville løbe med startnummer, fordi jeg ikke forventede jeg rent faktisk ville løbe. Troede jeg bare ville gå ruten rundt. MEN... i dag fik jeg tapet mit knæ op med kinesiotape, og da starten gik, så blev jeg bare grebet af stemningen efter at have gået 30-40 meter. Jeg løb faktisk hele vejen! Overhalede endda nogen! Turen gik op til Slotssøen og rundt om den, op til Kolding hus og op og ned af stier og trapper, rundt ved Staldgården og op igen til Kolding hus... sygt hårdt. Så gik det igennem byen og derefter op i Føtex p-hus, helt op i toppen og ned igen - pust, støn! Så manglede vi bare op på 3. sal i en bygning og rundt på etagen, ned igen, og så var der kun få meter til målstregen. Jeg var ret forbløffet over at se målet lige der, måtte spørge én om vi faktisk var i mål... følte slet ikke jeg havde løbet 5 km, men det havde jeg. Jeg var i mål. Min tid var omkring 41 minutter, og det er jeg bare pivstolt af, i det terræn og med et halvskidt knæ!
Så kunne jeg ellers hente min goodibag, og så fejrede jeg min præstation med en daddelsnitte fra Tobbers. Jeg er altså pivstolt... fik jeg sagt det? ;) Tænk at jeg kan løbe 5 km uden pause! Måtte kun lige ned og gå, da vi skulle forcere alle de trapper der, og så enkelte gange op af stejle stier og bakker. Ellers løb konen her sgu hele vejen!

I øvrigt har jeg lige fået mail om i dag at jeg har vundet 2 startnumre til HCA Marathon 1. oktober i Odense! Så Leo og mig vil prøve halvmarathon ruten. Satser på mit knæ er helt topfit til den distance til den tid.


Kommentarer

Populære indlæg